(+31) (0)55 533 2023 info@goudkuil.com

De specialist in inkoop en verkoop van gebruikte wasserijmachines

Please select your language:

Topkwaliteit machines voor de industriële wasserij

Bij Goudkuil bent u aan het juiste adres voor gebruikte, gereviseerde en nieuwe wasserijmachines en toebehoren. Ons doel is de beste oplossing te leveren voor uw wasserij, zowel op het gebied van de machines als de benodigde service. Ons bedrijf is opgericht in 1912 en levert uitsluitend machines van topkwaliteit.

Gebruikte wasserijmachines

De keuze voor een gebruikte machine zorgt al snel voor grote besparingen. Vandaar dat Goudkuil wereldwijd een grote klantengroep heeft opgebouwd.

Goudkuil beschikt over een groot assortiment wasserijmachines van alle gerenommeerde merken, waaronder Kannegiesser, Jensen en Lavatec. U kunt snel over tunnelwasmachines, membraampersen, mangels en drogers beschikken wanneer u bij ons een aanvraag plaatst. Wij ervoor dat uw machines wereldwijd geleverd worden.

Gereviseerde wasserijmachines

De doorgaans jong gebruikte machines die door ons worden ingekocht, worden bij revisie grondig geïnspecteerd in onze machinefabriek. Benodigde werkzaamheden worden geïnventariseerd en uitgevoerd, en versleten onderdelen worden vervangen door nieuwe.

In onze spuiterij wordt er vervolgens voor gezorgd dat een machine weer als nieuw uitgeleverd wordt. Het transport en de installatie op locatie wordt desgewenst ook door ons team uitgevoerd. Dit alles staat garant voor machines die weer voor vele jaren in bedrijf kunnen worden genomen.

Gebruikte Kannegiesser machines

Goudkuil verkoopt gebruikte, gereviseerde en nieuwe Kannegiesser machines.

Kannegiesser, gevestigd in Duitsland, is tegenwoordig een van de marktleiders in de productie van industriële wasmachines. Kannegiesser levert een volledig assortiment, van tunnelwassers, membraanpersen, drogers, toevoermachines, strijkmachines, tunnelfinishers, kledingvouwers, handdoekvouwers en nog veel meer.

Kannegiesser produceert haar machines in Duitsland; het hoofdkantoor is gevestigd in Vlotho. Sinds de oprichting in 1948 is het bedrijf Kannegiesser GmbH zowel in kennis als capaciteit gegroeid tot de marktleidende positie die het nu heeft.

Kannegiesser richt zich op verdere automatisering in de wasserij-industrie. Zij investeren in automatisering van de machines die ze produceren om zo het aantal handmatige handelingen te reduceren, maar ook wordt geïnvesteerd in automatisering van het eigen productieproces.

Gebruikte Jensen machines

De Jensen Group, zoals Jensen nu bekend staat, bestaat uit de oorspronkelijke Jensen-fabriek en werd later vergezeld door Senking GmbH.

Het bedrijf Jensen is van oudsher gespecialiseerd in het produceren van toevoermachines, mangels en vouwmachines. De productlijnen van Jensen bestaat inmiddels ook uit tunnelwassers, SEP-membraanpersen en DT-drogers. Jensen levert daarnaast complete wasinstallaties, inclusief tunnelfinishers.

Tegenwoordig produceert Jensen GmbH hun complete machinegamma voornamelijk in Duitsland, waarbij ook een verplaatsing van productie naar China wordt gerealiseerd.

Jensen produceerde hun eerste vouwmachine in 1960 en leverde later complete strijklijnen met de Jensen invoermachines, strijkmachines en vouwmachines, allemaal onder het merk Jensen. Het bedrijf Senking werd in 1998 overgenomen.

Jensen staat bekend om het uitstekende ontwerp van hun toevoermachines, mangels en vouwmachines. Daarnaast produceert Jensen betrouwbare Senking tunnelwaspersen en -drogers, zodat de fabrikant uitsluitend apparatuur van topklasse levert.

Gebruikte Lavatec machines

Goudkuil verkoopt nieuwe, gebruikte en gereviseerde Lavatec machines.

Lavatec GmbH. is een Duits bedrijf dat gevestigd is in Heilbronn, Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1986. Lavatec was een van de eerste Duitse fabrieken die hun industriële tunnelsystemen wereldwijd distribueerde.

Lavatec staat bekend om hun LT-tunnelwassers, LP-membraanpersen, TT- en FL-drogers en een van de meest bekende wasmachines met grote capaciteit: de Lavatec LX. Het productassortiment van Lavatec staat bekend om tijdloze ontwerpen en een robuuste bouw. Lavatec heeft de wereld van industriële wasmachines mede veranderd tot wat deze nu is.

Inkoop van gebruikte wasserijmachines

Wilt u uw gebruikte wasserijmachines verkopen? Vanwege groei van uw bedrijf of omdat uw wasserijmachines aan het einde van de geplande levenscyclus zijn? Omdat wij gespecialiseerd zijn in revisie, zijn wij altijd op zoek naar (tunnel)wasmachines, membraampersen, mangels en drogers voor onze werkplaats. Wij dragen zorg voor de verwijdering en het transport, zodat u snel over kunt gaan tot het plaatsen van uw nieuwe apparatuur.

Subscribe to our newsletter

Get In Touch

Machinefabriek Goudkuil Apeldoorn B.V.

Europaweg 200
7336 AR  Apeldoorn

Translate »